wat te doen alvorens te zeggen ik doe

een paren bruiloft is misschien wel de belangrijkste dag in hun leven. twee mensen die zich verenigen in de heilige huwelijk is een droom die uitkomt voor veel mensen, vooral voor vrouwen. maar het plannen van een bruiloft op een begroting, met name in een economische recessie, kan eigenlijk zet die droom in een nachtmerrie.
na de orkaan Ike verwoest de Texas Gulf Coast in 2016, werden vele trouwlocaties gedwongen als gevolg van te dicht bij de storm, in aanvulling op de slechte financiële beheer door de eigenaren. bruiden en bruidegoms die deposito’s betaald voor hun speciale dag verloren hun geld en hun droomhuwelijk in het proces. gelukkig voor deze paren, talkshow host Rachael Ray kwam aan de redding hosten van een gigantische bruiloft in Minute Maid Park in Houston, dat werd uitgezonden op haar show als de bruid van Harris County.
niettemin zijn zoals vele paren geconfronteerd met het plannen van een bruiloft op een begroting, worden ze ook geconfronteerd met de realiteit dat de zwakke economie ook een bepalende factor zal zijn bij het kiezen van de perfecte locatie.
auteur taffy Wagner, die onlangs de financiële educatie pakket geld praten losgelaten voordat de inzet lopen en de schuld stopt bij het altaar, gelooft dat alle paren moeten hun onderzoek doen bij de planning van hun speciale dag. de audio-cursus en downloadbare versie zal stellen de tools die nodig zijn om de overgang naar het huwelijk te verlichten geven. Wagner zegt dat we ons onderzoek doen als we een auto of een huis te kopen, dus waarom niet goed voor te bereiden voor het aangaan van de belangrijkste overeenkomst in iemands leven.
geld is zo’n beladen onderwerp voor ons allemaal, maar vooral voor mensen die het starten van een nieuw leven samen die hebben zo veel andere dingen te coördineren, zei Wagner. is het tijd om te veranderen hoe we in het huwelijk met weinig of geen financiële begeleiding in te voeren. koppels zijn ingesteld voor financiële stress.
bij het plannen van een bruiloft op een begroting, vele paren hebben om te beslissen over de locatie, het aantal aanwezigen en de kosten van de bruiloft kledij. Wagners pakket financiële educatie zal zorgen ervoor dat koppels openlijk te bespreken geld als individuen en als een getrouwd stel.
dit is echt de hoeksteen van een sterk huwelijk, een die verdwalen gebeurde in de opwinding van het plannen van een bruiloft, zei Wagner. wezen op dezelfde pagina financieel in staat om met elkaar te praten over geld en hoe het invloed op het huwelijk zal om nog lang en gelukkig helpen bij het opzetten van deze paren op het pad.
helaas, geld is de belangrijkste oorzaak van de echtscheiding in Amerika en vele financiële problemen kunnen worden voorkomen als paren te bereiden voor hen. van het plannen van een bruiloft op een begroting aan het hebben van afzonderlijke bankrekeningen of een gezamenlijke rekening, hoe een paar bereidt zich financieel kan veel stress te elimineren in een huwelijk.
geld praten voordat de verbintenis lopen en de schuld stopt bij het altaar programma is een uniek geschenk voor aanstaande bruidsparen of jonggehuwden die blijft geven voor het leven, zegt ze.
en zo veel echtparen weten, het huwelijk is niet alleen de perfecte bruiloft dag, maar een levenslange verbintenis, en Wagner gelooft haar nieuwe release zal koppels leren over het plannen van een bruiloft op een begroting en het is net wat koppels moeten hun droomhuwelijk te zetten in een droom uitkomen voor een mensenleven.

http://www.formalgirldresses.com/2016-wedding-dresses-c-60.html