hoe modieus kijken tijdens het reizen

stel je voor dat je van plan bent om een ​​reis die je altijd al wilde nemen. u kocht de tickets en verzamelde alle nodige documenten. nooit opgeven comfort voor stijl als je gaat naar het paradijs, want je kunt in feite beide. het is eigenlijk heel simpel. nooit gewoon wat je lukt in die bagage. verwachten dat alles te reizen in de mode te hebben. in dit artikel kunt u een boete advies met betrekking tot deze problemen te lezen.
neem een ​​reis folder met sleuven voor uw documenten en paspoort. er zeker van zijn dat het je enorm zal helpen. hebben een tas waar u uw kettingen kan zetten om hen te beschermen op de eerste plaats. vergeet je jas of mantel kunnen worden weggenomen zodat je zeker weet wat uw kleding onder de mantel of jas gepast is voor anderen om te zien. pack een kleine jas, wat licht gekleurde top die past bij de rest van je andere kleding stukken, neutraal jeans, en een zak. krijgt zeker een vest voor de koelere dagen te zetten. pack een lichte jurk die je kunt dragen omhoog of omlaag op basis van uw plannen. nemen zowel platte slippers en sandalen met een kleine hak. zo prachtig als je kunt wensen om te kijken tijdens de reis een bezoek aan de bezienswaardigheden en de winkels in uw doelstelling, zal u ongetwijfeld stiletto’s aan te passen. gemakkelijke schoenen zijn een verplichte optie voor de kilometers die u wenst aan te trekken. je moet ook jeans of iets dergelijks soort van casual broek, uw favoriete jas te nemen en een heldere rok zal ook geweldig zijn.
niet te veel ding niet mee te nemen voor een week in de jungle. verpakken simpelweg het minimum, omdat je geen kans om op meer gezet zal dan in de hete tropische plaats mogelijk. zorg ervoor dat je een paar gevoerde flat flip-flops die je comfortabel voor uitstapjes te overwegen en nooit denken over de vraag of ze zijn bedekt met zand. onthouden over je badpak of stammen. dit ding is zeer essentieel. zonnebrillen zijn ook nuttig. zet een kleine sundress, katoenen blouse, pet, denim of dergelijke soort van causale minirok en een lichte trui.

http://www.dobridesmaidress.com/black-cocktail-dresses-c-47.html