geheimen van dating Aziatische vrouwen – hoe te flirten met een hete Aziatische meisje

Als je wilt beginnen dating Aziatische vrouwen, lid worden van de club. Ik heb dating Aziatische vrouwen voor een zeer lange tijd in Amerika en tijdens mijn frequent reizen naar andere continenten, en ik heb komen met een specifieke set van regels en strategieën die je moet leren als je wilt leren hoe om te dateren asian vrouwen (of neem uw kans op succes aan een geheel nieuw niveau!)

zijn er een aantal duidelijke verschillen in hoe je moet proberen te halen westerse meisjes, versus Aziatische meisjes. met westerse vrouwen, zal ik vaak gebruik maken van een “arrogante en speelse” benadering van een beetje een slechte jongen te zijn – ik kom vrouwen bespotten en speels oordeel over hen, om hen te laten weten ik ben niet zo onder de indruk hen. mijn gebruikelijke strategie is om meisjes het gevoel dat ik ben degene die het nodig hebben onder de indruk te zijn.

Dit betekent dat haar vragen niet direct beantwoorden (in plaats van het geven van een direct antwoord, speel het af met een grap); vraag haar niet de voorspelbare vragen ( ‘dus wat is je naam “,” waar kom je vandaan, “etc), en in plaats daarvan met behulp van creatieve gesprekstechnieken dingen stromen te houden; en op hetzelfde moment, je wilt vrouwen en knoeien plagen met hen een beetje. niet in een hardvochtige, onbeleefde manier, maar in een goed gehumeurd manier dat er iets zeer essentieel communiceert met haar. dat je niet een typische man die hoopt om indruk op haar en ‘winnen’ haar | een manier om dit te doen is nooit rechtstreeks vragen te beantwoorden van een meisje. liever gezegd, je altijd buigen haar vragen met grappen (dat wil zeggen, “Wat moet ik doen voor de kost? ik ben een leeuwentemmer.”)

het betekent ook dat je haar niet te vragen de gebruikelijke, voorspelbare vragen (zoals “waar kom je vandaan,” etc.) wil je altijd creatief gesprek tactiek met westerse meisjes gebruiken, en dit betekent dat het draaien van de tafels en speels plagen op hen . dit toont aan dat u zeker bent niet een gemiddelde kerel.

dus de vraag is, moet je proberen dating Aziatische vrouwen op dezelfde manier te benaderen, en neem dezelfde aanpak? het antwoord is, in sommige gevallen zult u een soortgelijke stijl van flirten gebruiken. maar er zijn enkele wijzigingen die u moet maken om je “spel.”

er zijn een aantal belangrijke culturele verschillen tussen westerse meisjes en Aziatische meisjes, en veel van dit heeft te maken met hun samenleving en opvoeding. toen ze opgroeiden, er is geen twijfel dat ze keken naar een ton van de “romantische series” op de televisie. (In Amerika, verwijzen we naar deze shows als “soap opera’s.”) In deze shows, is de knappe hoofdrolspeler altijd de behandeling van zijn vrouw zoals goud, zijnde super “lief” en “zorg” en de neiging om haar behoeften.

vaak, de storylineinvolves een man probeert te winnen over het meisje, maar ze houdt hem rebuffing – maar hij blijft iat totdat hij iets dramatisch “raakt haar heartin het einde doet, ze eindelijk toegeeft en ze delen een gepassioneerde kus en omhels, en vermoedelijk gelukkig leven ooit na (blah, blah).

dit spul klinkt misschien afgezaagd voor u, maar Aziatische vrouwen worden opgevoed om te geloven erin. en zo, ze verwachten dat mannen “gerecht” hen.

Zeker, er zijn minder traditionele Aziatische vrouwen die zich aangetrokken voelen tot ‘bad boys. ” maar de meeste goed opgevoed Aziatische vrouwen zou liever sterven dan brengen enige schaamte op hun families, zodat ze zouden nooit in het openbaar gezien met een man die draagt ​​sjofele kleren en heeft veel tatoeages (maakt niet uit hoe “cool” andere vrouwen zou kunnen denken hij is).

Dit betekent ook dat je haar niet kan benaderen als een “pick-up artist” zou, met behulp van lijnen en routines op haar en proberen om snel te escaleren tot een fysiek niveau.

de regels van de aantrekking te veranderen een beetje als je bent dating Aziatische vrouwen.

Ik adviseer het betalen van een Aziatische vrouw een compliment over haar jurk, of hoe mooi ze eruit ziet. met Amerikaanse vrouwen, heb ik je niet adviseren om dit te doen. (Ze nemen dit als een teken dat je gewoon een wanhopige man probeert aan te haken met hen.) Aziatische vrouwen, echter, omdat ze zo heerlijk vrouwelijk en trots op hoe ze eruit zien te allen tijde, zullen echt dankbaar voor te zijn een oprecht compliment.

(Hoewel ze verlegen kan handelen, en blozen als je haar te vertellen, dit betekent gewoon dat je haar emotioneel hebt aangeraakt.)

Het is ook erg belangrijk voor u om mannelijk gedrag te tonen (dat wil zeggen “de man”) wanneer je met Aziatische meisjes. een ding dat we allemaal graag over Aziatische vrouwen is hun vrouwelijkheid. het is een van de dingen die we allemaal het meest te waarderen over Aziatische vrouwen: ze zijn helemaal vrouwelijk karakter en uiterlijk. Dit is niet het geval met veel Amerikaanse vrouwen deze dagen. Niet alleen willen ze “dragen de broek” in de relatie, zullen ze ook kiezen voor een mannelijke stijl van kleden – zoals het dragen baggy joggingbroek en baseball caps. je gewoon nooit zien een Aziatische vrouw verkleden deze manier, zelfs als ze gewoon naar de winkel.

ik kan u precies uitleggen hoe je een mannelijke “energie” projecteren die Aziatische vrouwen magnetisch worden aangetrokken. ga je naar onze dating Aziatische vrouwen zelf en leren deze tips, en nog veel meer, en binnen no-time kunt u er het aantrekken en de datering van de prachtige Aziatische meisjes die je hebt gedroomd over.

http://www.formalgirldresses.com/chiffon-prom-dresses-c-36.html