de waarheid over Russische bruiden, het breken van misvattingen

er zijn veel misvattingen over de Russische vrouwen die moeten worden gewist:
de ene cruciale vraag die grote weefgetouwen in de hoofden van de mensen is dat waarom zou Russische vrouwen op zoek naar mannen in het buitenland? is het dat ze willen migreren naar het westen tegen elke prijs door het gebruik van het huwelijk als een opstap?
het antwoord op beide vragen is een grote nee. een paar problemen teistert de Russische samenleving duwt ze naar westerse leven partners te kiezen. er zijn vele redenen voor. nemen een kijkje op Russische mannen objectief, de statistieken blijkt dat de Russische mannen niet goed echtgenoten kunnen maken, omdat hun alcoholmisbruik en een slechte gezondheid. de maatschappij en het leven omstandigheden in Rusland te duwen de mannen richting alcoholverslaving.
de tweede reden is dat het aantal vrouwen in Rusland de mannen overtreffen met bijna 7%. dus, veel Russische vrouwen zijn eenzaam en hebben nauwelijks een kans om een ​​leven partner in Rusland.
omdat de belangrijkste misvattingen over Russische bruiden zijn tackeld, laten we gaan om te zien wat de fundamentele kwaliteiten van Russische bruiden zijn.
Russische bruiden zijn goed uitziende, vrouwelijk en chic. ze zelden krijgen overgewicht met de tijd. ze aankleden zeer zorgvuldig en worden bijgewerkt met de nieuwste mode. Russische vrouwen zijn zeer bescheiden in hun financiële en lifestyle verwachtingen voor een man te vergelijken met westerse vrouwen. de meeste Russische singles zou veel liever een liefhebbende echtgenoot en een vriend dan ook gesponsord leven met een vreemde.
ze zijn goed opgeleid, intelligent. ze hebben beter onderwijs en levenservaring. dit komt omdat de Sovjet onderwijssysteem biedt een flink aantal beurzen en stimuleert vrouwen om geavanceerde graden hebben. hoewel het accent in het Engels anders is, kunnen ze halen de juiste accent heel gemakkelijk.
al zijn ze carrière-minded ze doen geen concessies aan familiewaarden. Dit is het gevolg van unieke Russische cultuur die zeer sterk, ouderwetse waarden over familie en het belang ervan voor de vrouw. Ook, omdat de meeste van de Russische wonen in kleine appartementen met 2-3 generaties samenleven. aldus de familie is hecht.
Tot slot, wat een man kan verwachten van een westerse bruid is dat ze een goede vrouw zal maken omdat ze flexibel en aanpasbaar aan elke levensstijl. veel mannen die zijn getrouwd met Russische vrouwen, rapporteren hoe gemakkelijk het was voor hun nieuwe vrouwen om een ​​culturele verandering te overwinnen. hoewel, mannen hadden zichzelf tot compromissen te maken om de overgang te helpen.
er zijn een heleboel van dating en de invoering agentschappen invoering Russische bruiden aan in aanmerking komende mannen.
  http://www.formalgirldresses.com/cheap-cocktail-dresses-c-43.html