de Spanx weg naar krommen

heb je ooit een prachtige jurk te kijken uit het internet gekocht alleen om te beseffen dat zij wijst elke ongewenste detail in je lichaam?

panty lijnen, de flab in je heupen en een aantal gebieden die u niet wilt dat mensen om te zien verschijnen met kristalhelder definitie in deze jurken. dus wat is de oplossing?

het is een feit dat niemand perfect is. iedere vrouw heeft een zekere mate van ongewenste flab in haar lichaam. op hetzelfde moment iedereen heeft een geheim en de steun onder dat maakt ze er goed uitzien. zelfs de beroemdheden die je ziet regelmatig gebruik maken van deze ondersteuning kledingstukken.

Spanx is zo’n bedrijf dat is gespecialiseerd in top tot teen ondersteuning kledingstukken die u zal blijven kijken naar uw curvy best. de voetloze panty van het bedrijf hebben een openbaring geweest en het is één van de meest gebruikte producten in de Verenigde Staten.

de kledingstukken

het bedrijf werd opgericht door Sara Blakely vanuit haar appartement zelf. Het was persoonlijk ontevredenheid met jurken die sara geleid tot het creëren van Spanx. sindsdien is Spanx gegroeid met sprongen. sara won zelfs de Ernst & Young Entrepreneur of the Year award in 2002.

elk product van Spanx is ontworpen om de drager te geven een slank en trim blik. van de hoge taille shapers die u helpen er goed uitzien in die chique feestelijke jurken over de gehele lengte panty en midden minimaliseren shapers die zichtbaar panty lijnen te elimineren, Spanx heeft het allemaal. voor kort ook plus size lichaam shapers en moederschap specials toegevoegd aan het grote aanbod van producten.

http://www.dobridesmaidress.com/white-cocktail-dresses-c-48.html