bruiloft interruptus viering

uw huwelijksceremonie eindigt om 03:00, maar uw receptie zal niet starten totdat 18:30. wat moeten we doen? veel koppels bevinden zich vaak met enige vertraging tussen de ceremonie en de receptie, want er zijn beperkte tijd slots ter beschikking op hun gekozen huis van aanbidding.
deze situatie op te lossen, zelfs voor het boeken van de receptie plaats. veel bruiloft voorzieningen (en andere bruiloft leveranciers zoals dj’s) hebben specifieke bruiloft time slots of tijdvakken ( ‘s middags tot 17:00 of 07:00 tot middernacht). erachter te komen op voorhand als u flexibiliteit met uw instelling – u misschien in staat zijn om uw receptie eerder beginnen.
vergeet niet, vele bruiloft voorzieningen (en andere bruiloft leveranciers zoals dj’s) kan een premie voor deze niet-traditie keer last (03:00-20:00, 16:00-21:00 en 17:00-22:00). dus wees voorbereid op deze extra vergoedingen. contact op met uw netwerk dj entertainer voor specifieke op plannen voor het boeken van uw evenement.
als je meer geïnteresseerd in het hebben van een late-night party dan het hebben van uw ceremonie op de door u gekozen huis van aanbidding, zien of uw receptie plaats is geschikt voor uw ceremonie en de uitwisseling van geloften. het hebben van uw ceremonie en de receptie op één locatie kan bespaart u tijd en geld.
als je het creëren van de vertraging voor een specifieke reden (als het nemen van uw formele foto’s) dan niet verlaten uw gasten opknoping. zorgen voor een hospitality suite in een nabijgelegen hotel, waar uw out-of-town gasten kunnen mengen met versnaperingen, totdat de officiële start van de receptie. of vraag lokale vrienden of familieleden om een ​​kleine bijeenkomst te organiseren op hun plaats. niets bijzonders gewoon snacks aan te houden dan tot de receptie begint. U kunt ook zorgen voor bussen of bestelauto aan de gasten van een hotel of een centrale locatie te verzamelen en te vervoeren naar de receptie plaats.
suggestie: neem uw formele foto’s voordat de ceremonie plaats, dus je bent vrij om het feest beginnen direct na de ceremonie.

http://www.formalgirldresses.com/cheap-graduation-dresses-c-45.html