bruids sieraden: het vervullen van een bruiloft traditie

‘Iets ouds, iets nieuws, iets geleend, iets blauw.’ Dit is een gezegde dat veel bruiden ter harte te nemen bij het overwegen van hun huwelijk uitzet. van bruidsjurken, accessoires en motieven, zijn bruiden uit alle geledingen van de samenleving door de jaren heen hun best gedaan om zich aan deze formule. het is interessant om op te merken dat bruids sieraden dit adagium kan volgen, ook.
‘Iets ouds’ kon meestal een stuk van bruids sieraden dat is een erfstuk zijn. soms de bruidegom zou een ring of ander sieraad dat eenmaal was in handen van zijn moeder, grootmoeder, of in het verleden bruiden in zijn familie te geven aan zijn bruid. Misschien zou de bruid antieke sieraden van haar eigen moeder of een ander juweeltje dat is overgeleverd aan bruiden in de familie van generatie op generatie te dragen. een ding is zeker, het dragen van dergelijke bruids sieraden zou een gevoel van familie, traditie en continuïteit in een huwelijksceremonie te versterken.
‘Iets nieuws’ behoeft nauwelijks enige toelichting. duizenden en duizenden bruids sieraden winkels, zowel de internet e-commerce sites en bakstenen-and-mortar winkels, bieden een duizelingwekkend aanbod van accessoires om de bruid schijnen op haar trouwdag te maken. de would-be bruid kan kiezen uit verschillende sieraden stukken één of meerdere items die ze zou dragen tijdens de ceremonie, en die ze kon koesteren en te houden als aandenken aan die het meest bijzondere dag.
ten eerste gedachte, ‘iets geleend’ niet van toepassing op bruids sieraden lijken. Immers, zou een bruid waarschijnlijk wil haar eigen sieraden te dragen en niet te lenen en vervolgens terug te keren. maar voor vrouwen die willen de accessoires die ze zal dragen op hun trouwdag te voegen zonder te hoeven besteden duizenden dollars meer om nieuwe te kopen, het huren van sieraden biedt een praktische oplossing. vele vestigingen verhuren antiek of landgoed bruids sieraden, waaronder kettingen, armbanden en oorbellen, en alleen de huursom plus een borg moet worden betaald.
Tot slot, voor dat er ‘iets blue’ in een bruids sieraden ensemble, zijn er verschillende edelstenen die passen bij de factuur. afhankelijk van de schaduw van blauw dat ze wil, kan een bruid kiezen voor een ketting, armband of oorbellen die worden geaccentueerd met saffieren, aquamarijn en blauwe parels. haar sieraden of tiara’s met andere blauwe getinte stenen zoals agaat en topaas zijn ook mooie accessoires voor de bruid.
de bruid is de belle van de bal op haar trouwdag en het is belangrijk voor haar om haar beste kijken op die speciale gelegenheid. bruids sieraden, smaakvol gekozen en correct gedragen, vormt een aanvulling op haar bruidsjurk en haar blik zo stralend en zo mooi als elke bruid zou moeten zijn.

http://www.formalgirldresses.com/lace-prom-dresses-c-38.html