belangrijke overwegingen voor outdoor bruiloften

als u van plan bent een openlucht bruiloft, gefeliciteerd! outdoor bruiloften zijn toneel, romantisch, en mooi. als je wilt om de perfecte outdoor bruiloft te maken, houd deze tips in het achterhoofd.

vind een officiant

sommige officiants alleen uitvoeren plechtigheden in kerken of huizen van aanbidding. moet je iemand die zal instemmen met uw huwelijksceremonie buiten uit te voeren te vinden.

vind een outdoor trouwlocatie

je zal moeten naar een locatie voor uw outdoor bruiloft vinden en zijn van plan het evenement omheen. moet je een afgelegen locatie als je wilt afleiding en ongewenste gasten te voorkomen. sommige mensen hebben hun bruiloft in het park, strand, historische landgoederen en hun eigen achtertuin. vindt u ook een back-up plan nodig als het slecht weer is op onze trouwdag. Als de locatie die u kiest voor een indoor-faciliteit heeft, moet u een partytent huren. Bovendien, als badkamers zijn niet beschikbaar zijn, moet je port-a-potjes te huren.

uitnodigingen

moet u een gastenlijst te maken en de aankoop van uitnodigingen voor uw gasten. veel verschillende soorten uitnodigingen beschikbaar zijn, en je moet een probleem vinden van een aantal dat uw persoonlijke smaak en budget hebben. zorg ervoor dat u uw gasten te vertellen wanneer en waar het evenement zal plaatsvinden. laat ze weten dat u zal worden met een openlucht bruiloft. op die manier, zullen zij passende kleding voor de gelegenheid. U kunt ook informatie over het weer te sturen naar gasten die niet bekend zijn met het klimaat.

bloemen en decoraties

moet je bloemen die elke vorm van weersomstandigheden kunnen verdragen aan te schaffen. zonnebloemen en lelies zijn stevige bloemen, en ze zijn ideaal voor outdoor bruiloften. U kunt ook gebruik maken van een bruiloft boog naar een centraal punt voor uw ceremonie te creëren. kunt u de boog laten zoals het is of versieren met lint en bloemen. Ook, kunt u overwegen het kiezen van een bruiloft thema en het uitzoeken van de kleuren voor uw evenement. kunt u een bloemist inhuren om u te helpen met bloem decoraties.

menu

outdoor bruiloften pleiten voor eenvoudigere menu’s die elke vorm van de temperatuur kan weerstaan, en je moet gerechten die koud worden geserveerd als u met uw bruiloft in de zomer te voorkomen. zorg ervoor dat u een cateraar die outdoor ervaring heeft te huren. Als u van plan bent een informele outdoor bruiloft, kunt u overwegen dienen van een barbecue. als u met uw bruiloft in een warme omgeving, moet je veel water en ijs rond, limonades en frisdranken te houden. je zal ook moeten beslissen of u wilt alcoholische dranken serveren. margarita, mojito’s, sangria, en munt juleps zijn uitstekende keuzes voor outdoor bruiloften. Ook, in gedachten houden dat bruidstaarten kunnen smelten bij warm weer, dus blijf weg van ijs cakes en mousse.

kleding

luchtige stoffen zijn ideaal voor outdoor bruiloften, en je moet overwegen wat het meest geschikt is voor de zon, gras of zand. kant, zijde en satijn zijn uitstekende stof opties. als je zal staan ​​op zand of gras, moet je houd je zoom kort. als u met uw bruiloft op het strand, kunt u platte of brede hakken te kiezen, omdat stiletto’s kan wegzakken in het zand. witte smokings zijn uitstekende keuzes voor outdoor bruiloften. echter, kunt u de mannen in scherpe Oxford, sport jassen, of kaki kleden. als ze ervoor kiezen om smoking dragen, moeten ze ook vesten, omdat ze mooier eruit zal zien wanneer hun jassen zijn uitgeschakeld.

bruiloft gunsten

voel je vrij creatief met uw bruiloft gunsten te krijgen. als je met een strand bruiloft, kunt u uw gasten zakken van schelpen of kleurrijke zand flessen te geven. U kunt ook uw gasten miniatuur potplanten. veel verschillende soorten gunsten zijn beschikbaar, dus neem de tijd om de perfecte bruiloft gunst te vinden.

vermaak

kunt u een dj inhuren of band aan het publiek te vermaken. Echter, omdat je naar buiten zal worden met uw bruiloft, kunt u uw gasten te vermaken met outdoor games zoals beach volleybal, croquet en dergelijke. moet je ook rekening houden met het huren van een geluidsinstallatie met microfoons voor de officiant, bruid en bruidegom. op die manier, zal uw gasten geen probleem horen van uw geloften te hebben. je dj of band kan u met de apparatuur.

fotograaf

je zal moeten beslissen of u wilt een fotograaf voor uw bruiloft dag te huren. als je wilt van hoge kwaliteit foto’s, moet u zeker het huren van een professional voor de job. anders is, kan een van je vriend of een familielid foto’s maken met een digitale camera of schiet een video met een camcorder.

Houd er rekening mee dat u een droom bruiloft op uw eigen kunt maken. Echter, wilt u misschien overwegen het inhuren van een weddingplanner. een weddingplanner of consultant zal de last van je schouders op te heffen en het plannen van de bruiloft voor u. Onthoud dat met een zorgvuldige planning, kunt u de spectaculaire outdoor bruiloft die je altijd al van gedroomd te creëren.

http://www.dobridesmaidress.com/black-cocktail-dresses-c-47.html